Oxigén koncentrátor

299 900 Ft

Az oxigén jelentős hiánya, illetve a lokálisan megjelenő oxigénhiány az emberi szervezetben az alábbiakat idézheti elő:

  • alacsony oxigénszint betegségek kialakulásához vezet
  • oxigénhiányos állapotban a szervezet sejtszintű ellenálló képessége lecsökken a különböző baktériumok, vírusok, gombák és egyéb mikroorganizmusok támadásaival szemben
  • a szervezet negatív oxigénegyensúlya a betegségek hagyományos kezelési móddal szemben rezisztencia kialakulásához vezet. Tehát, ha bevált módszerekre egyáltalán nem, vagy nem kielégítően reagál az egyén szervezete, akkor az oxigénterápia lehet a kulcs a szervezet oxigén egyensúlyának visszaállításával
  • gyenge mentális koncentrációs képesség, ill. érdektelenség
  • emésztési problémák és az anyagcsere elégtelensége.

Támogassa szervezetét oxigénnel!

Az élethez legszükségesebb, életet adó elem az oxigén. Sejtjeink, szerveink a zavartalan működés érdekében nagymértékben fogyasztanak oxigént, mivel elengedhetetlen nem csak a légzéshez, hanem a toxinok kiürüléséhez is. A testünkben, vérünkben felhalmozott oxigénmennyiség egyrészről meghatározhatja vitalitásunkat, másrészről csökkentheti a fáradtságot és a gyengeséget, illetve fokozhatja teljesítőképességünket. Ezenkívül az oxigén feltétlenül szükséges az agytevékenység számára is, mert az agysejtek már mintegy négy percnyi teljes oxigénmegvonás után elhalnak. A kifejlett emberi agy a belélegzett oxigén 20%-át fogyasztja el. A légzés alapvető célja az oxigén felvétele a levegőből. Az oxigént közel száz százalékban légzéssel vesszük fel, és a tüdőn keresztül jut el a véráramba.

A hypoxia egy progresszív kóros állapot, melyet az oxigénhiány vagy az oxigénellátás zavara következtében a biológiai szövetek anyagcseréjének, működésének és szerkezetének rendellenes megváltozása okoz. A hypoxia, vagy oxigénhiányos állapot lehet általános vagy lokális. Eleinte a tüdő megbetegedések, asztma, majd fokozatosan a szív és agyi megbetegedések terén jelentkezik a hatása.

1. Molekuláris szűrő: A molekuláris szűrőt mesterséges hidrotermális szintézis útján létrehozott kristályos alumínium-szilikát alkotja, melyet az eltérő Si-Al arány alapján különböző típusokba sorolhatunk. Belső üregeik méretétől függően, a kristályok bizonyos molekulákat elnyelnek, másokat visszatartanak, míg az elnyelés sorrendjét az eltérő molekuláris polaritás és az anyagok relatív polari- zálhatósága alapján határozzák meg, ez által elválasztást eredményezve. Ezért a “molekuláris szűrő” elnevezés.

2. Az elnyeletéses eljárás elve: a molekuláris szűrő különböző gázok esetén eltérő, bizonyos gázok esetén pedig rendkívül erőteljes abszorpciós képesség- gel bír. Emellett, a molekulaszűrő abszorpciós képessége egy adott gáz fajta esetén, függ a környezeti nyomástól is; minél magasabb a környezeti nyomás, annál nagyobb a szűrő abszorpciós képessége az adott gáz tekintetében.

3. Az oxigén előállítás elve: Az oxigén generátor a molekulaszűrő azon tulajdon- ságát hasznosítja, mely alapján a molekulaszűrőt tartalmazó zárt tartály belső nyomása levegő befecskendezése esetén megnő. Ekkor a molekulaszűrő az egyre nagyobb környezeti nyomás hatására nagy mennyiségű nitrogént választ le a levegőből, miközben a levegő oxigéntartalma gáz halmazállapot- ban megmarad. Ezt az oxigént a készülék tömlők segítségével gyűjti össze.

Az oxigén terápia otthoni alkalmazása a 70-es évek végétől jelent meg. Az Amerikai Egyesült Államokban 1987. februárjában rendezett „First International Home Oxygen Treatment Research Meeting” találkozón szakértők rámutattak, hogy az otthoni oxigén terápia jelentős mértékben csökkenti a halálozási arányt bizonyos megbete- gedésekben.

A tudomány és a technológia fejlődésével a humán kutatások a test külső részeitől a belső sejtekig, onnan pedig a molekuláris szintig fejlődött. Széles körben elismert tény, hogy az oxigén fontos szerepet játszik a sejtek anyagcsere folyamataiban.
Az oxigén az élet lételeme. Más szóval, az oxigén az ember létszükséglete.

A BNM-OXG otthoni felhasználású oxigénkoncentrátor folyamatos életenergiát biztosít.
Az Oxygen koncentrátort azoknak ajánljuk, akiknek szükségük van kiegészítő oxigén pótlására. Az Oxygen koncentrátor magas oxigén koncentrációjú oxigént biztosíthat ezen emberek számára. Nem alkalmas az élet fenntartására, vagy támogatására. Használható folyamatosan otthoni, vagy intézményi / kórházi környezetben.

Scroll to Top