-59%

Horkolás csökkentő készülék

4 890 Ft 1 990 Ft

Hogyan működik?

A készülék érzékeli a horkolást, és kielemzi az összegyűjtött hangokat. Elektromos impulzusokat bocsát ki, melyek a készülék használójának idegeit az alvási helyzet vagy az alsó állkapocs helyzetének megváltoztatására késztetik. Az elektromos impulzusok hatására a használó kevesebbet horkol, és a készülék nem zavarja meg a használó normális alvását vagy ébredését.

1. A horkolás észlelése

2. A horkolás elemzése

Csak akkor aktiválja az elektromos impulzusok kibocsátását, ha 3 egymást követő horkolást észlelt.

3. Elküldi az elektromos impulzusokat

A készülék használójának idegeit az alvási helyzet agy az alsó állkapocs helyzetének megváltoztatására készte

Mit jelent a horkolás?

Horkolás akkor fordul elő, amikor a levegő áramlik keresztül a torokban található ellazult szöveteken, aminek hatására a szövet rezgésbe jön lélegzés közben, érdes vagy éles hangokat kiadva.

A horkolás a népesség számottevő hányadát érinti, különösen a középkorú embereket. Az idősebb felnőttek körülbelül egyharmada horkol. Úgy tűnik, hogy a horkolás elkerülhetetlen az éjszakai alvás folyamán. Ez a hangos és gyakori kellemetlenség nemcsak megzavarja az alvási ciklust, de a horkoló személyt megakadályozza a megfelelő pihenésben is. Súlyosabb egészségügyi problémák jele is lehet, tönkreteheti a családot és megronthatja a kapcsolatokat; a békés családi harmónia helyreállításához elengedő az alvási helyzet egyszerű megváltoztatása, vagy az alsó állkapocs elmozdítása az éjszaka folyamán. A készülék tökéletesen fájdalommentesen működik.

Scroll to Top